Bezorging

Vanwege de covid-19 pandemie hebben postorderbedrijven het momenteel erg druk en hierdoor kunnen de levertijden langer zijn dan hieronder aangegeven.

We streven ernaar om jouw bestelling die vóór 21:00 uur is gedaan, dezelfde dag op de post te doen. We hanteren een levertijd van maximaal 3 werkdagen. Als je jouw bestelling na 7 dagen nog niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op. 

Wij versturen jouw bestelling met PostNL en hanteren hier vaste tarieven voor (acties uitgezonderd):

  • Brievenbuspakketje zonder track and trace informatie: deze bezorgmethode is niet traceerbaar en je kunt dus niet volgen wanneer jouw pakketje bezorgd wordt. De prijzen variëren tussen €0,99 en €2,99 (afhankelijk van het gewicht van het pakketje).
  • Brievenbuspakketje met track and trace informatie: deze bezorgmethode is wel traceerbaar en je kunt dus precies zien wanneer jouw pakketje bezorgd wordt. Het vaste tarief voor dit pakketje is €3,95.
  • Standaard verzending: levering via pakketpost. Dit pakket past niet door de brievenbus en je moet thuis zijn om dit pakket in ontvangst te nemen. Mocht je niet thuis zijn, dan kan PostNL ervoor kiezen om de volgende werkdag terug te komen, om het pakket bij de buren te bezorgen of om het pakket af te geven bij een PostNL-punt. Wij hebben dit niet in de hand en bij vragen hierover verwijzen wij je door naar PostNL. Het vaste tarief voor dit pakketje is €4,95.

Bij orders met een minimale bestelwaarde van €30,00 betaal je geen verzendkosten. 

* Onder voorbehoud van tariefwijzigingen bij PostNL.