Ruilen en retourneren

Uiteraard is het mogelijk om jouw bestelling te ruilen of te retourneren. Je dient het pakket binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden en binnen 14 dagen na aanmelding retour te sturen. Je kunt de retour aanmelden door contact met ons op te nemen via een van onze contactmogelijkheden. Vermeld hierbij je naam, het ordernummer en de reden van de retour/ruil. Na het aanmelden van de retour ontvang je de adresgegevens waar je het pakket naartoe kan sturen. De verzendkosten die je hiervoor betaalt, worden niet vergoed en zijn voor eigen rekening. Zodra we het pakket retour hebben ontvangen, ontvang je van ons een bevestiging en zullen wij het totaalbedrag van de geretourneerde producten binnen 14 dagen terugstorten. 

Als je een product hebt ontvangen wat beschadigd is, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op en stuur een foto mee. Wij zullen dit probleem dan zo snel mogelijk voor je proberen te verhelpen.

Let op! De artikelen die je retour wil sturen dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn! Make-up vlekken en dergelijke worden ook als ‘beschadigd’ gezien, dus pas hier alsjeblieft mee op! Artikelen die gedragen en/of beschadigd terug worden gestuurd moeten wij helaas weigeren.